Путін буде радий бачити Януковича, а Європарламент нагадав про зобов’язання

Вівторок, 9 липня 2013, 13:55

Президент Росії Володимир Путін привітав Віктора Януковича з днем ​​народження.

Путін зателефонував вдень Януковичу, а також відправив телеграму, повідомляє сайт Кремля.

"За роки перебування на президентській посаді Ви багато зробили для вирішення нагальних питань соціально-економічного розвитку України. Як послідовний прихильник дружніх відносин між нашими державами, Ви робите внесок у зміцнення взаємовигідного двостороннього співробітництва в різних галузях", - сказано в привітанні.

"Щиро дорожу взаєморозумінням і довірою, усталеними між нами. Буду радий новим зустрічам з Вами. Упевнений, що продовження нашого конструктивного діалогу, активної спільної роботи сприятиме подальшому нарощуванню російсько-українського стратегічного партнерства на благо братніх народів наших країн", - додав Путін.

"Від усієї душі бажаю Вам міцного здоров'я, щастя, благополуччя та нових успіхів у Вашій відповідальній державній діяльності", - написав президент Росії.

Також Януковича привітав президент Європейського парламенту Мартін Шульц.

"Сторони обговорили питання європейської інтеграції України, зокрема, в контексті підготовки до підписання Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі з Євросоюзом під час саміту" Східного партнерства "у Вільнюсі в листопаді цього року", - повідомляє прес-служба президента.

Як відомо, Янукович 9 липня виповнилося 63 роки. У даний час президент перебуває у Криму в робочій відпустці. За даними ЗМІ, офіційна частина дня народження пройде в Лівадійському палаці, а неофіційна - на дачі "Зоря" у Форосі.

Депутати Партії регіонів обіцяли подарувати президенту книгу.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News