Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичу побажали квиток на Марс, стати людиною та жити на одну пенсію

Вівторок, 9 липня 2013, 18:06

Читачі "Української правди" на Facebook бажають Віктору Януковичу в день народження отримати квиток на Марс, піти на пенсію, отримувати тільки чесно зароблену зарплату, відстоювати свої інтереси в чесних судах, стати людиною, стати президентом Сомалі, добра і любові.

Такі та інші побажання читачі залишили на стіні "Української правди" у мережі.

"Бажаю Віктору Федоровичу виконати СВОЮ Ж програму "Україна для людей". У разі виконання, зобов'язуюсь голосувати за нього на виборах. У разі неможливості виконання - бажаю сили визнати це і гідно піти", - пише один з користувачів.

Серед побажань багато недоброзичливих, однак президенту також бажають добра і любові. "Щоб він прокинувся переповнений цим почуттям і почав творити добро!", - зазначає інший дописувач.

Януковичу побажали квиток на Марс, стати людиною та жити на пенсію
Януковичу побажали квиток на Марс, стати людиною та жити на пенсію

Найбільше лайків зібрало побажання Анастасії Берези "піти на заслужений відпочинок". 

"Від щирого серця бажаю президенту жити так, як і 80% його співгромадян, отримувати тільки чесно зароблену зарплату, відстоювати свої інтереси в чесних судах, ходити в ту ж лікарню, що і більшість інших українців, стояти в чергах, їздити по прекрасних українських дорогах, і ніколи, ніколи НЕ СКИГЛИТИ...", - з іронією пише Michael Dankanich.

"Головне, щоб вистачало снаги", "Щоб з ним завжди чинили так, як він з людьми…", "Через два роки на пенсію!!!", "Жити на одну зарплатню, а ще краще - на мінімальну пенсію", - побажали користувачі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...