Затримали ще 5 підозрюваних у справі про викрадення черниць

П'ятниця, 2 серпня 2013, 19:55

Затримали ще 5 підозрюваних у справі про викрадення настоятельки Свято-Покровського монастиря Калісфенії та її помічниці.

Як повідомляє "Комсомольська правда в Україні", у п'ятницю ввечері Печерський райсуд Києва обрав для трьох із них запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Доля ще двох вирішується.

Згідно з інформацією видання, п'ятеро затриманих - чоловіки у віці від 22 до 33 років, вони є безпосередніми виконавцями викрадення. Крім того, за даними джерел "Комсомольської правди" в міліції, затримані - це люди з оточення Сергія Бута, якого заарештували у цій справі раніше.

"Затримання та слідчі дії здійснювалися під наглядом прокуратури Печерського району Києва", - розповіла начальник прес-служби прокуратури Києва Яна Соболевська.

Як відомо, черниці зникли увечері 14 червня, а 17 червня самі повернулися в монастир. За інформацією ЗМІ, нібито черниці розповіли, що їх викрали: тримали в підвалі і вимагали якісь гроші.

Мова йде про гроші, оскільки настоятельку могли випадково втягнути в аферу з продажем автомобілів. Нібито одна з жінок, близька до духовенства, збирала з людей гроші, а потім зникла з 160 млн. грн. Кредиторам вона сказала, що всі гроші віддала настоятельці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування