Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аварія на "Стиролі": 5 важких потерпілих перевезли у Донецьк, ще 17 у лікарні

Середа, 7 серпня 2013, 09:51

П'ятьох потерпілих після викиду аміаку на заводі "Стирол" у Горлівці перевезли на лікування в Донецьк, у лікарні Горлівки залишаються 17 потерпілих.

Про це повідомив "5 канал" у середу вранці, передає "Інтерфакс-Україна".

За інформацією каналу, усього після надзвичайної події на підприємстві до медиків звернулися по допомогу 23 людини.

У Держслужбі надзвичайних ситуацій підтвердили інформацію про загальну кількість 22 потерпілих і їх госпіталізацію у дві міські лікарні Горлівки та клініку в Донецьку.

"Внаслідок надзвичайної ситуації загинуло п'ять людей і 22 постраждали (госпіталізованідо Горлівських міських лікарень №2, №3 та Донецького обласного клінічного територіального медичного об'єднання ім.Калініна)", - говориться в повідомленні відомства.

Як повідомлялося, 6 серпня о 14:30 під час капітального ремонту заводу №1 ПАТ "Концерн Стирол" стався викид газу аміаку, за попередніми даними – через розрив аміакопроводу. У результаті події загинули п'ять людей.

Людський фактор – найбільш імовірна причина техногенної катастрофи на горлівському заводі "Стирол", заявив місцевий прокурор, зазначає "5 канал".

Президент Віктор Янукович уже доручив уряду забезпечити постраждалих усім необхідним та вжити заходів щодо підвищення безпеки на промислових підприємствах.

Прем’єр-міністр Микола Азаров на засіданні уряду в середу заявив, що уряд надасть усю необхідну допомогу постраждалим.

До Горлівки вирушили представники Генпрокуратури, МВС, СБУ та інших відомств. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...