У Миколаївській області чергове ДТП за участю п'яного ДАІшника

Середа, 7 серпня 2013, 12:31

У Миколаївській області сталося ДТП за участю п'яного начальника районної Державтоінспекції.

Про це повідомляє прес-служба управління Міністерства внутрішніх справ Миколаївської області, передають "Українські новини".

ДТП сталося 6 серпня увечері на 106 км автодороги "Ульянівка-Миколаїв".

За попередніми даними, водій автомобіля "ВАЗ-2170", рухаючись по під'їзній дорозі від села Костянтинівка, не виконав вимоги дорожнього знаку "Дати дорогу", виїхав на перехрестя і зіткнувся на лівій смузі дороги з автомобілем Daewoo Lanos, що рухався по головній дорозі, який слідував з Первомайська в напрямку Южноукраїнська.

В результаті ДТП двоє пасажирів автомобіля Daewoo Lanos, серед яких неповнолітня дитина, з травмами різного ступеня тяжкості були доставлені в медичний заклад.

За словами водія Daewoo Lanos, на момент скоєння ДТП за кермом "ВАЗ-2170" знаходився співробітник ДАІ.

Однак дружина міліціонера спростовує дану інформацію і стверджує, що транспортним засобом керувала вона, що підтверджує і правоохоронець.

На даний момент прокуратурою проводяться слідчі дії щодо встановлення додаткових свідків події, а також причетності до управління транспортним засобом "ВАЗ-2170" співробітника ДАІ.

За даними деяких ЗМІ, за кермом автомобіля "ВАЗ-2170" був начальник ДАІ Арбузинки (Миколаївська область) Дмитро Власюк, який перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Після ДТП він намагався втекти з місця події.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News