Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"УДАР" заявив про підтримку круглого столу Тимошенко і громадськості

Четвер, 8 серпня 2013, 11:08

Партія "УДАР" заявила про підтримку круглого столу "Порозуміння заради європейського майбутнього", який раніше ініціювала Юлія Тимошенко і підтримала громадськість.

Про це йдеться в заяві, розміщеній на сайті партії.

"На превеликий жаль, українська влада доводить свою нездатність реалізувати вибір десятків мільйонів українських громадян. В цій ситуації ініціативу на себе змушене брати українське суспільство", - вважають в партії.

"Засідання Громадського етапу Національного круглого столу "Порозуміння заради європейського майбутнього" є саме такою ініціативою, започаткованою громадськими організаціями та рухами", - наголошують в заяві.

В партії наголошують, що принциповим кроком на цьому шляху є підписання Угоди про Асоціацію з Європейським Союзом і виконання для цього всіх вимог (і зокрема – звільнення політичних в’язнів, насамперед Юлії Тимошенко).

В "УДАРі" переконані, що це вимагає об’єднання сил і політиків, і усього суспільства.

Як відомо, з ініціативою проведення Національного круглого столу вперше виступила Тимошенко у своїх статтях "День Європи" та "67 робочих днів?!".

20 червня 2013 року громадські діячі, історики, експерти, активісти заявили про те, що розпочинають процес організації Національного Круглого столу "Порозуміння заради європейського майбутнього".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування