Яценюк вирішить, чи подавати апеляцію на рішення суду за позовом Клюєва

Четвер, 8 серпня 2013, 13:24

Адвокати Арсенія Яценюка вважають прогнозованим рішення суду за позовом секретаря РНБО Андрія Клюєва.

Про це журналістів повідомила після засідання адвокат Ганна Онищенко, передають Українські новини.

"Я хочу підкреслити, що це рішення (суду) є для нас у цілому очікуваним... це було зрозуміле й очікуване практично з першого засідання", - зазначила вона.

Адвокат підкреслила, що суд не задовольнив жодного клопотання захисту й не викликав жодного свідка, які могли б підтвердити інформацію, поширену Яценюком.

При цьому адвокат висловила задоволення тим, що суддя відхилила прохання представників Клюєва про те, що Яценюк має саме вибачитися за свої слова й зачитати спеціальний текст спростування, а замість цього суддя зобов'язала лідеру "Батьківщина" тільки привселюдно оприлюднити текст відповідної постанови суду.

Також Онищенко повідомила, що найближчим часом будуть проведені консультації з Яценюком із приводу необхідності подачі апеляції на рішення суду, а у випадку прийняття ним рішення не подавати апеляцію, Яценюк виконає рішення суду в повному обсязі.

У той же час адвокат Клюєва Ольга Прасенюк відзначила, що у випадку, якщо Яценюк відмовиться виконувати рішення суду, його чекає кримінальне покарання.

Як повідомлялося, у четвер Печерський районний суд Києва зобов'язав Яценюка на найближчій сесії Ради спростувати інформацію про організацію Клюєвим провокацій на мітингу 18 травня в Києву.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News