Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Офіс УДАРу обступили проплачені пенсіонери

П'ятниця, 9 серпня 2013, 11:41

Перед офісом партії УДАР  зібралися близько  сотні людей переважно пенсійного віку з незрозумілими вимогами, в партії заявляють, що це провокації.

Про це Українській правді повідомив депутат від УДАРу Ростислав Павленко, який вийшов поспілкуватись з людьми.

"Відбувається чергова провокація, люди не можуть сформулювати своїх вимог, їхні покази різняться. Є кілька явних організаторів, які намагаються щось говорити про відповідальність депутатів, але решта уникають контакту", - повідомив Павленко.

"Маємо чергову проплачену акцію. Дехто з учасників говорить про те, що їм платять по 20 гривень за годину і вони мають стояти з 9 до 13 години. Цього разу зібралися пенсіонери, на відміну від минулого разу", - додав він.

 
Всі Фото з Facebook Тараса Березовця
Всі Фото з Facebook Тараса Березовця

Водночас голова Київської обласної організації партії "УДАР" Олег Велікін повідомив, що людям крім грошей роздавали листівки.

Активісти мали навіть написаний текст виступу для спікера
"Активісти" мали навіть написаний текст виступу для спікера

"Ми зафіксували, як невідомі особи роздають людям гроші та записують людей, які беруть участь у "мітингу". Людям роздають листівки, у яких поливають брудом партію "УДАР" та її лідера Віталія Кличка. Також, ми зафіксували невідомих осіб у цивільному, які охороняють  так званий мітинг", - повідомив  Велікін, слова якого наводить прес-служба УДАРу.

 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування