Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

МЕЛЬНИК УТІК З-ПІД ДОМАШНЬОГО АРЕШТУ

П'ятниця, 9 серпня 2013, 14:27

Підозрюваний екс-ректор Податкової академії Петро Мельник, який перебував під домашнім арештом втік, позбавившись електронного браслету.

Про це повідомляє прес-служба МВС

"Сигнал тривоги надійшов на пульт контролю за особами, які перебувають під домашнім арештом. Наразі на місці працює слідчо-оперативна група. Вжиті необхідні заходи щодо розшуку підозрюваного", - сказано в повідомленні.

 

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко вже призначив службове розслідування з метою з’ясування всіх обставин того, що сталося.

"Сьогодні зранку слідчим було подано до суду клопотання про зміну запобіжного заходу Петру Мельнику з домашнього арешту на тримання під вартою. З цим клопотанням, згідно із статтею 184 КПК України, підозрюваний був ознайомлений заздалегідь", - зазначили в повідомленні.

"МВС звертається до громадян за допомогою в отриманні інформації щодо місць можливого перебування Петра Мельника", - додали в МВС.

Як відомо, 1 серпня Печерський суд Києва обрав для Мельника, звинуваченого в хабарництві, запобіжний захід – 60 діб домашнього арешту.

За рішенням суду, Мельник може перебувати у себе вдома в Ірпені, під Києвом, а також відвідувати деякі медичні заклади у столиці.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування