Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Майно Мельника арештували. Він намагався переписати його?

П'ятниця, 9 серпня 2013, 17:28

Петро Мельник, звинувачуваний у хабарництві, намагався переписати своє майно на інших осіб, щоб урятувати його від арешту.

Про це повідомляє Сайт громади Приірпіння Коцюбинське.com.ua.

Видання зазначає, що зранку 9 серпня правоохоронці повідомили, що Мельнику будуть змінювати запобіжний засіб й мають перевести на утримання під вартою.

"Коли виявлено спробу перепродажу майна, то це стає нововиявленими обставинами й такі наміри можуть стати підставою для того, щоб міра запобіжного заходу стала більш суворою", - пояснили редакції у правоохоронних органах.

Джерела сайту стверджують, що Мельник дійсно намагався врятувати свій капітал.

Від джерел у суді редакції відомо повний список майна Петра Мельника та його дружини, на яке Печерський районний суд після низки засідань вже наклав арешт.

4 будинки Мельник уже не зможе продати зараз: 

- Малоповерховий житловий будинок за адресою: м. Київ, вул. Оболонська набережна.

- Житловий будинок за адресою: Івано-Франківська область, м. Яремче, с. Поляниця.

- Будинок за адресою: Київська область, Києво-Святошинський район, с. Дмитрівка, вул. Мічуріна (За інформацією джерел, власність дружини Мельника).

- Будинок за адресою: Київська область, м. Ірпінь,  вул. Павленко. (За інформацією джерел, теж власність дружини екс-ректора).

Будинок Мельника на Оболонській набережній у Києві
Будинок Мельника на елітній Оболонській набережній у Києві

У декларації за 2011 рік зазначені три будинки площами 328,5 м. кв., 664,9 м. кв. та 160,8 м. кв. у власності Петра Мельника та один площею 103, 2 м. кв., яким володіє його дружина.

Наклали ж арешт на 2 будинки Мельника і 2 будинки його дружини. Наразі не відомо, чи суд не встиг накласти арешт на ще один будинок екс-ректора, чи той устиг його продати.

Окрім будинків під арешт потрапила квартира екс-депутата від Партії регіонів по вул. Інститутській у Києві.

За 2011 рік у сім’ї Мельника, окрім однієї його квартири, було задекларовано ще три квартири (279 м. кв., 72,99 м. кв. та 37,67 м. кв). Наразі невідомо, чи їх встигли за цей час продати чи вже переоформили на інших власників.

Також під арешт нині потрапили два гаража Мельника: у підземному паркінгу в Києві на вулиці Інститутській та в Ірпені Київської області, на вулиці Садовій.

Арешт накладений і на такі машини Мельника: автомобіль "AUDI Q7" , 2011 року випуску, та вантажний автомобіль "BARKAS 1000", 1980 року випуску.

Також у декларації за 2011 рік за Мельником значилися дві земельні ділянки площею 2862 та 534 м. кв., а у власності інших членів сім’ї була ще ділянка площею 2552 м. кв.

Окрім цього під арешт потрапили нежитлові, очевидно офісні, приміщення в столиці (по вулиці Старонаводницькій).

Як відомо, Мельник обвинувачується у хабарництві, він втік із-під домашнього арешту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування