Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рада візьметься за євроінтеграційні закони вже найближчими днями

Неділя, 1 вересня 2013, 13:02

Спікер Володимир Рибак упевнений, що на першому сесійному тижні український парламент прийме сім законів, що стосуються євроінтеграційного шляху України.

"Я на перший тиждень поставив сім законів з євроінтеграції", - повідомив Рибак журналістам у неділю в м.Макіївка Донецької області, передає "Інтерфакс-Україна".

Він зазначив, що "ми всі розуміємо, що потрібні європейські стандарти в усьому: в освіті, в охороні здоров'я, в культурі, і так далі".

Рибак розповів, що після того, як український парламент розгляне ці законопроекти, народним депутатам залишиться ухвалити закон про прокуратуру, "який ми повинні прийняти до листопада", і вирішити питання, пов'язані з виборчим законодавством.

"Я думаю, що ми підходимо до того, що ми оголосимо вибори в 7 округах (7 проблемних округів з виборів до Верховної Ради)", - зазначив спікер.

Він також нагадав, що народним депутатам також треба буде вирішити питання, пов'язані з судовою системою . "Всі інші зобов'язання перед Європейським союзом ми виконуємо", - сказав Рибак.

Голова Верховної Ради також розповів журналістам, що на наступному тижні має намір відвідати Литву, де зустрінеться з керівництвом Європарламенту.

"У мене 6 числа (6 вересня) буде візит до Литви - вона сьогодні головує в Європарламенті. Там буде керівництво Європарламенту, і ми з ними звіримо годинники", - повідомив Рибак.

Як відомо, третя сесія Верховної Ради VII скликання розпочне свою роботу у вівторок, 3 вересня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування