СУД ВИНІС ВИРОК ТІТУШКУ

Понеділок, 2 вересня 2013, 10:21

Вадим Тітушко, Сергій Приходько і Михайло Пшук, обвинувачені у побитті журналістів 18 травня в центрі Києва, засуджені умовно.

Відповідне рішення виніс Шевченківський райсуд Києва у понеділок, повідомляє "Інтерфакс - Україна".

Суд затвердив умови угоди про примирення, укладеної між обвинуваченими та потерпілими і засудив Тітушко до позбавлення волі на 3 роки зі звільненням від виконання призначеного покарання строком на 2 роки.

Пшук та Приходько засуджені на 2 роки обмеження волі з відстрочкою терміну виконання рішення на 1 рік і 6 місяців.

Крім того, відповідно до мирової угоди, кривдники повинні солідарно відшкодувати матеріальний збиток журналістці "5 каналу" Ользі Сніцарчук у сумі 707 гривень, фотографу видання "Комерсант" Владиславу Соделю - 1613 гривень.

Також Тітушко повинен виплатити матеріальну шкоду журналістам по 11 тисяч гривень кожному, а Пшук і Приходько - солідарно по 4 тисяч гривень.

При цьому кошти, внесені Тітушко в якості застави, будуть спрямовані на відшкодування моральної шкоди.

Як відомо, Вадим Тітушко, Михайло Пшук і Сергій Приходько, якізвинувачуються у побитті журналістів, уклали мирову угоду з потерпілими журналістами.

За підозрою у нападі на журналістів  18 травня в центрі Києва був затриманий Вадим Титушко. Він був у складі групи з близько 50 осіб, які влаштували бійку зі свободівцями на Великій Житомирський.

Співробітники міліції "проявили нерішучість" під час інциденту з побиттям журналістів Ольги Сніцарчук та Влада Соделя.

Шевченківський райсуд Києва випустив Титушка під заставу 22940 гривень. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування