Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович у тиші висловив сподівання, що опозиція і більшість помиряться

Вівторок, 3 вересня 2013, 10:50

Президент Віктор Янукович сподівається, що у парламенті буде досягнуто порозуміння і взаємодія між політичними силами.

Про це він сказав у вітальному слові на урочистому відкриття нової сесії Верховної Ради.

"На жаль, попередня сесія була радше часом втрачених можливостей. Як наслідок і ми втрачаємо темп реформ, який ми взяли ще у 2010-1012 роках", - зазначив він

"Починається новий політичний сезон, і у мене є надія, що друге півріччя 2013 року стане часом політичного розуміння, взаємодії, плідних і своєчасних рішень", - сказав він.

"В житті кожної держави, кожного народу є моменти, коли політична  еліта країни має забути про партійні кольори та згадати про кольори національного прапору, забути про партійні чвари і пам’ятати, що всі ми є громадянами України", - зазначив він.

"Як президент, я підтримаю кожну ініціативу, спрямовану на досягнення політичної згоди і співпраці в стінах Верховної Ради. Бажаю всім депутатам плідної роботи", - сказав Янукович.

Він доручив уряду розширити складову стратегiчного планування в економiцi заради передбачення економiчних загроз і завчасної пiдготовки до їх нейтралiзацiї.

"Хочу особливо вiдзначити: Завдання уряду в ринковiй економiцi не вичерпуються лише збором податкiв і перерозподiлом коштiв. Потрiбно вибудовувати умови для розвитку бiзнесу, сприятливий iнвестицiйний клiмат, впроваджувати фiнансовi iнструменти зростання", - сказав Янукович.

Він також закликав парламент брати більш активну участь в розробці соціальних реформ та не пізніше грудня 2013 року ухвалити закон про заклади охорони здоров'я, прийняти зміни до бюджету на 2013 рік у частині надбавок лікарям медичної допомоги, тощо.

При цьому Янукович похвалився, що здобутками в економіці: "Ми знизили рівень інфляції, зарплати зросли майже на 60%, а пенсії більш ніж на 40%, ми збільшили довіру до національної валюти і банківської системи".

Під час виступу Януковича, всі депутати слухали його у тиші.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: