Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В ТОП-7 прогульників ВР увійшло чотири "регіонали"

Вівторок, 3 вересня 2013, 13:49

Протягом другої сесії лише 111 парламентарів не пропустили жодного засідання.

Про це свідчать результати дослідження громадянської мережі "Опора".

Перше місце в антирейтингу найбільших "гультяїв" посідає Костянтин Жеваго. Він пропустив 45 пленарних засідань.

Далі йде Ігор Палиця, який був відсутній 28 разів із 46 реєстрацій. Третє місце ділять одразу два депутати від Партії регіонів – Борис Колесніков та Антон Пригодський (по 26 пропусків).

 

На 4-й позиції – позафракційний Ігор Скосар та регіонал Василь Хмельницький (по 25 пропусків). П’яте місце в рейтингу недисциплінованих займає Юрій Чертков з Партії регіонів (23 пропущених засідань).

Серед 20 депутатів з найнижчою відвідуваністю – 10 представників від Партії регіонів, 7 позафракційних та 3 від "Батьківщини".

Партія регіонів та ВО "Батьківщина" за час другої сесії підвищили свої показники відвідуваності. Натомість рейтинги дисциплінованості "Свободи", КПУ та "УДАРУ" понизились.

Жодного засідання за період другої сесії не пропустили 111 парламентарів. З них 71 депутат належить до фракції Партії регіонів, 14 з ВО "Батьківщини", 12 з ВО "Свобода", 9 з КПУ, 2 з "УДАР" і 2 позафракційних депутати.

У відсотковому відношенні, з урахуванням розміру фракції, кількість сумлінних депутатів у Партії регіонів – 34 %, у ВО "Свобода" - 33%, у КПУ – 28%, у ВО "Батьківщина" - 15%, в "УДАР" - 4%, серед позафракційних – 4%.

 

У порівнянні зі статистичними даними за період першої сесії, картина з відвідуваністю фракцій парламентських засідань суттєво змінилась.

Так, Партія регіонів та ВО "Батьківщина" за час другої сесії підвищили свої показники відвідуваності.

Натомість рейтинги дисциплінованості "Свободи", КПУ та "УДАРУ" понизились. Лідером за кількістю прогулів залишилась умовна група позафракційних депутатів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування