Береги Дніпра у сусідньому з "Межигір’ям" селі укріплять за 10 мільйонів

Четвер, 5 вересня 2013, 09:44

Дніпровське басейнове управління за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Собі" на укріплення берега Київського водосховища для захисту від підтоплення с.Старі Петрівці.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становила 10,24 мільйона гривень.

Згідно з техзавданням берег мають розчистити від чагарника й укріпити габіонами, укоси - протиерозійними конструкціями, по завершенню робіт берег засипати ґрунтом і засіяти травою.

Роботи фінансують з держбюджету, завершити повинні до кінця поточного року.

Як відомо, село Старі Петрівці розташоване впритул до Нових Петрівців, де знаходиться резиденція "Межигір’я". Берегоукріплювальні роботи в Нових Петрівцях замовляли минулого року, тоді підряд вартістю 2,5 млн гривень також отримало ТОВ "Собі".

Фірму "Собі" заснували Сергій Надєєв та Анатолій Шалопут. Останній є також одним з співзасновників ТОВ "Інвес". Ця компанія відома зведенням багатоповерхового будинку в Маріїнському парку поряд з Верховною радою, яку після обрання президентом хотів, але не змін знести Віктор Ющенко.

Окрім того, фірма "Собі" є співзасновником ТОВ "Агро-С" разом із депутатом Київської облради Василем Цвиком (від Партії регіонів). З ним же Надєєв і Шалопут заснували сільськогосподарське ТОВ "Урожай".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування