Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Москві завершився мітинг на підтримку Навального

Понеділок, 9 вересня 2013, 20:52

Мітинг на підтримку опозиціонера Олексія Навального, який посів друге місце на виборах мера Москви, завершився на Болотній площі в столиці Росії.

Як повідомляють РИА Новости, люди, що прийшли на захід організованою юрбою залишають площу, рухаючись в бік станції метро. У руках прихильників Навального міні-плакати на його підтримку, наклейки, нагрудні значки і повітряні кулі.

Мітинг на Болотній площі узгоджений з владою Москви, його заявлена ​​чисельність - 2,5 тисячі осіб, пише Лента.ру. За даними правоохоронних органів, в акції взяли участь не менше 9 тисяч осіб, у зв'язку з чим організатори будуть притягнуті до адміністративної відповідальності за перевищення чисельності акції.

Водночас пізніше в.о. керівника департаменту регіональної безпеки Олексій Майоров заявив, що організаторів акції штрафувати не будуть, однак попросив їх краще розраховувати кількість можливих учасників майбутніх акцій.

Як відомо, у неділю на виборах мера Москви Навальний набрав 27,24 відсотка і посів друге місце. Перемогу в першому турі Мосміськвиборчком віддав тимчасово виконуючому обов'язки мера столиці Сергію Собяніну, який набрав 51,37 відсотка голосів.

Штаб Навального визнати підсумки виборів відмовився.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування