Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українці познущалися над "Руським вітязем" у "фотожабах"

Неділя, 6 жовтня 2013, 11:56

У 12-раундовому поєдинку Володимир Кличко переміг росіянина Алєксандра Повєткіна та відстояв титули чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF, IBO

Напередодні спорткомплекс "Олімпійський" у Москві прийняв найбажаніший бій супертяжів після двобою Кличка-старшого та Ленноса Льюїса.

Протягом місяця перед боєм російські ЗМІ щодня видавали думку місцевих експертів та екс-суперників Кличка про те, що росіянин зможе побити українця, нокаутувавши його.

Однак поєдинок вийшов таким, як про нього казали напередодні фахівці боксу: Повєткіну не вдалося нічого вигадати проти лівого прямого удару від Кличка та його захисту в клінчах. Усі 12 раундів Кличко провів, не давши супернику шанса на удар.  Після закінчення бою усі троє суддів віддали перемогу Кличку з однаковим рахунком - 119:104.

Коли ж рефері підняв руку українцю, весь зал свистів. Кличко вирішив подякувати уболівальникам за підтримку, але ще більш був заглушений улюлюканням.  При цьому його не було в кадрі, коли велася трансляція, голос був приглушений звукорежисерами, а слова подяки заглушив свист на стадіоні.

Варто зазначити, що під час українського гімну перед боєм камера жодного разу не показала спорткомплекс з прихильниками Кличка і українськими прапорами, не дала жодного крупного плану українського боксера. 

У свою чергу Повєткін, взявши слово, заявив: він буде більше тренуватися і переможе українця і додав: "Володя сьогодні був сильніше". Тоді глядачі голосно кричали і аплодували переможеному боксеру.

Коментуючи тему можливого матчу–реваншу, Кличко зазначив: "Якщо буде суспільне бажання чи бажання з боку організаторів, а найголовніше - бажання Саші (Повєткіна), тоді ми зможемо про щось говорити".

У свою чергу чемпіон світу WBC Віталій Кличко, який був секундантом Володимира, заявив:  Повєткін продемонстрував колосальну волю до перемоги.

"Думаю, він після поразки стане сильнішим і зможе досягти тієї мети, до якої прагне (титулу чемпіона світу)", - сказав Віталій.

Після бою російські ЗМІ відреагували на перемогу українця такими новинами: "Кличко здобув перемогу за очками над Повєткіним і втримав свої чемпіонські титули. Багато шанувальників розчаровані технічним рівнем боксу суперважкоатлета".

Під час і після бою соцмережі активно обговорювали події на рингу. Багато хто з користувачів відзначав "брудний" стиль боксування Кличка, його нетипову поведінку на ринзі. При цьому багато хто шкодував, що Повєткіну ніяк не вдається достойно відповісти на удари Кличка.

Вболівальники висловлювали такі думки щодо бою: "Договірняк. Кличко міг укласти Повєткіна  ще в 7-му раунді, або у 8-му. Але тоді б Росія ввела війська!".

Також користувачі зауважили, що "недоробкою команди Кличка є відсутність українського прапора на ринзі і кадрі (під час трансляції) в момент перемоги".

На пафосний вихід Повєткіна на ринг, самовпевненість та колосальну підтримку у залі з боку російських прихильників соцмережі відреагували уїдливими "фотожабами" та анекдотами.

"Хейден Панеттьер: Милый, где ты был?  Владимир Кличко: Я дрался.  

ХП: Но почему ты сухой и совсем не пахнешь?  ВК: Так я же с Поветкиным дрался".

Жена Поветкина: - Саша, как твое самочувствие?     Поветкин: - Ни в одном глазу ... не вижу!!

Усі фото з сайту watcher.com.ua
Усі фото з сайту watcher.com.ua
 
 

 
 
 
 
 

Екс-віце-прем'єр РФ, екс-глава Держкоммайна Росії Альфред Кох, який раніше зазначав неадекватні нападки Кремля на євроінтеграційні плани України, також прокоментував бій: 

Фото з Facebook А.Коха
Фото з Facebook А.Коха

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування