Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бондаренко назвала фальшивкою звіт опозиції щодо нападу на журналістів

Вівторок, 8 жовтня 2013, 20:38

Провладні депутати, що входять до тимчасової слідчої комісії Ради, яка розслідує обставини нападу на журналістів Ольгу Сніцарчук і Владислава Соделя, вважають фальшивкою звіт опозиції з цього питання.

Про це заявила член ТСК від Партії регіонів Олена Бондаренко.

"Це не звіт, а чистої води фальшивка, в якій є факти, які нам не були відомі. А факти, які не знайшли підтвердження, взагалі зникли зі звіту, оскільки невигідні опозиції", - сказала вона.

"У їхньому звіті простежується особиста неприязнь голови ТСК Віталія Яреми до правоохоронних органів. Я вважаю пана Ярему найбільшим фальсифікатором за всю історію діяльності різних парламентських тимчасових слідчих комісій незалежної України", - зауважила Бондаренко.

Народний депутат планує письмово вимагати відповіді на запитання: "звідки з'явилися нові факти і чому зі звіту зникли факти, які не підтвердилися".

На її думку, представникам більшості немає жодного сенсу готувати свій варіант звіту, як це було зроблено, коли готувався попередній звіт ТСК. За її словами, опозиція намагається своїм звітом захистити тих своїх представників, які брали участь у зіткненнях під час мітингу 18 травня.

Як відомо, опозиційні члени ТСК Верховної Ради, що розслідує обставини нападу на журналістів Ольгу Сніцарчук і Владислава Соделя, 8 жовтня схвалили проект звіту про діяльність комісії та вимагатимуть реєстрації відповідного проекту постанови і розгляду звіту в парламенті.

Таке рішення ухвалили четверо присутніх на засіданні членів ТСК - Віталій Ярема, Ірина Геращенко, Степан Курпіль та Андрій Іллєнко. Члени ТСК від провладних фракцій укотре не прийшли на засідання ТСК.

Звіт парламенту необхідно схвалити до 23 жовтня.

Телекритика

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування