Закони по Тимошенко голосуватимуть у четвер вранці

Вівторок, 5 листопада 2013, 11:42

Керівники фракцій домовилися, що проекти законів щодо лікування ув’язнених за кордоном будуть розглянуті першими у четвер.

Про такий результат наради повідомив спікер Володимир Рибак.

"Ми домовились, що 4 закони по лікуванню ув’язнених щодо Тимошенко будуть розглянуті в комітеті, яке відбудеться в середу. Ми їх розглянемо вранці в четвер на ранковому засіданні першими", - зазначив Рибак.

Крім того, він додав, що було домовлено, що у вівторок депутати проголосують питання щодо закону про Прокуратуру.

У свою чергу лідер Батьківщини Арсенія Яценюк заявив, що опозиція підтримає постанову про зняття з розгляду проекту закону про Прокуратуру.

"В четвер ми починаємо день з розгляду проекту Лабунської, о потім інших щодо Тимошенко. Сьогодні ми голосуємо за те, щоб дати можливість зареєструвати закон про Прокуратуру, який підготували керівники трьох опозиційних фракцій", - сказав він.

"Завтра на комітет, яким керує Кожем'якін, з'являться всі члени  від ПР щоб провести засідання і визначитись щодо необхідності прийняття закону про звільнення Тимошенко і підписання угоди з ЄС. За таких обставин ми голосуємо за постанову по закону по Прокуратурі та за таких обставин ми голосуємо за розклад на цей пленарний тиждень", -  зазначив він.

Після перерви депутати ухвалили тижневий порядок денний на 5-8 листопада. Відповідне рішення підтримали 366 депутатів.

Законопроект позафракційного депутата Анжеліки Лабунської про лікування засуджених за кордоном дозволить екс-прем'єру Юлії Тимошенко виїхати на лікування у Німеччину.

Саме цей законопроект схвалила місія Європейского парламенту у складі Пета Кокса і Олександра Квасневського, яка готує своє рішення щодо виконання Україною умов необхідних для підписання асоціації між Україною і Європейським союзом.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News