Комуністи звільняти Тимошенко не будуть: Що таке один олігарх?

Четвер, 7 листопада 2013, 15:07

Фракція Компартії у Верховній Раді не буде підтримувати жоден закон, який допоможе Тимошенко відправитися на лікування за кордон.

Про це на мітингу у Донецьку заявив лідер КПУ Петро Симоненко, повідомляють "Новости Донбасса".

"Що таке один олігарх, і що таке 45 мільйонів громадян України? Я заявляю, що фракція компартії голосувати за розбірки олігархів, коли випускають одного олігарха на лікування, не буде", - заявив він.

Також він зазначив, що комуністи будуть всіляко перешкоджати підписанню асоціацію з Євросоюзом, так як це призведе "до краху промисловості".

Симоненко зазначив, що Янукович сам визнав, що він підписує цю асоціацію, щоб допомогти вийти з кризи європейській економіці.

На питання, чи достатньо української економіки, щоб усій Європі вийти з кризи Симоненко відповів - "запитайте у президента".

Видання "ОстроВ" повідомляє, що Симоненко прилетів до Донецька на 1,5 години на чартерному рейсі.

На питання, хто оплатив комфортабельний переліт лідерові українських пролетарів і селян, Симоненко відповів, що платив сам.

"Я особисто все оплатив", - сказав він.

7 листопада комуністи святкують річницю Жовтневої революції. У четвер вранці Симоненко очолював ходу комуністів по столичному Хрещатику і мітинг на Європейській площі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...