"Екс-регіоналка" з Дніпропетровщини переконує, що вона киянка і проти ПР

П'ятниця, 8 листопада 2013, 08:02

Кандидатка в депутати від Радикальної партії Ляшка по 223 округу Вікторія Шилова обманює киян, розповідаючи, що вона киянка та виступає проти Партії регіонів.

Про це свідчить відео, записане під час однієї з зустрічей Шилової з потенційними виборцями, записане 6 листопада.

"Жителі звернулися до активістів з інформацією, що дана кандидат обманює їх розповідаючи, що вона киянка, журналістка, опозиціонерка, яка завжди боролася з "донецькими"", - розповідає автор відео.

"Однак коли до пані Шилової були поставлені дані запитання вона удалася до образ. Вона назвала мене "дебілом", "провокатором" і "божевільним". Врешті-решт не бажаючи відповідати на запитання пані Шилова перейшла до несмішних трюків. Вона почала обзивати мене людиною яка ненавидить жінок та дітей", - додав автор.

Як відомо, Шилова є депутатом Дніпропетровської облради.

 

У березні 2012  році вона була звільнена з посади заступника голови облради і виключена  з Партії регіонів. Шилова стверджує, що рішенням суду їй посаду повернули в Облраді, але вона від неї відмовилась.

Причиною стало розслідування Контрольної комісії, за результатами якої виявилося, що Шилова використовували адміністративний тиск в особистих цілях і також розпалювала міжнаціональну ворожнечу. Про це офіційно повідомляла Дніпропетровська Партія регіонів.

Так зазначалося, що вона використовувала адміністративний тиск на працівників бюджетної сфери, вимагаючи від керівників новомосковського району збирати на зустрічі з не є у робочий час лікарів, комунальників, викладачів.

У 2006 році вона також була виключена зі спілки журналістів за порушення етичних норм журналістики.

У 2006 році вона була кандидатом в депутати від Блоку Павла Лазаренка, була 5 номером списку.

Вона народилася у Дніпропетровській області у Новомосковську, при цьому стверджує що вона "киянка з дідів-прадідів". Закінчила у Дніпропетровську університет.

Крім того, вона отримала другу вищу освіту в інституті Культури у Києві, де навчалася з 1999 по 2004 рік.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News