Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ВР створила робочу групу по Тимошенко за сценарієм ПР

П'ятниця, 8 листопада 2013, 11:57

Верховна Рада створила робоча групу, яка вироблятиме проект щодо лікування ув’язнених за кодоном за схемою Партії регіонів.

За це проголосували депутатів 289 депутатів, зокрема голоси дала і опозиція.

ПР пропонували створили групу на пропорційний основі зі складу Верховної Ради. Таким чином, більшість у групі представлятимуть провладні депутати.

Керівники фракцій мають терміново подати пропозиції щодо складу комісій.

"Якщо наше рішення не буде проголосоване, то буд працювати комісія профільного комітету, яка була створена в нашому комітеті, за яку проголосувала тотальна більшість членів цього комітету, а головою комісії обрано Геннадія Васильєва", - сказав "регіонал" Віталій Журавський перед голосуванням.

Опозиційний варіант групи на голосування не ставили.

Опозиція пропонувала створити робочу групу зі складу керівників усіх фракцій "крім комуністів,бо комуністи не збираються йти до Європи, у них свій шлях", за словами Турчинова і один представник позафракційний.

Крім того він пропонував включити до групи членів профільних комітетів: Андрія Кожем'якіна, Віктора Чумака, Валерія Писаренка та Сергія Ківалова і одного позафракційного.

"Щоб робоча група засідала публічно і в понеділок вже оприлюднила свій проект", - зазначив Яценюк.

Раніше глава фракції ПР Олександр Єфремов заявив, що Партія регіонів готова буде розглядати законопроект по Тимошенко до вівторка, якщо його доопрацює робоча група.

"Якщо це не влаштовує представників опозиції, то ми готові зараз проголосувати і створити іншу робочу групу вже в рамках парламенту, яка буде займатися напрацюванням цього проекту", - сказав він.

Тим часом глава фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк звинуватив робочу групу під керівництвом Геннадія Васильєва у затягуванні часу.

За його словами, група не збиралася жодного разу за останні три дні, тобто з моменту створення. 

У свою чергу ударівець Віталій Ковальчук заявив, що Рибак має оголосити про проведення позачергового засідання у вівторок.

Однак Рибак станом на 12:56 жодних оголошень не зробив.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...