Рибак дав відмашку на позачергове засідання ВР

Субота, 9 листопада 2013, 13:31

Голова Верховної Ради Володимир Рибак підписав розпорядження про скликання позачергового пленарного засідання парламенту 13 листопада.

Відповідний документ оприлюднено на сайті парламенту.

"У зв’язку з вимогою 160 народних депутатів України ... скликати позачергове пленарне засідання Верховної Ради України сьомого скликання на 10 годину 13 листопада 2013 року", - йдеться у розпорядженні.

Згідно з документом, на засіданні планується розглянути євроінтеграційні законопроекти - проект закону щодо можливості лікування за кордоном осіб, засуджених до позбавлення волі,  проект закону про прокуратуру (реєстр. №3541, друге читання) та проект закону України  про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення законодавства з питань проведення виборів (реєстр. №3396, друге читання).

"Керівнику Апарату ВР доручено забезпечити підготовку та проведення позачергового пленарного засідання ... та поінформувати народних депутатів України про питання, розгляд яких заплановано на ньому", - зазначено у розпорядженні.

Як відомо,  8 листопада Верховна Рада створила тимчасову робочу групу з підготовки законопроекту про виїзд засуджених для лікування за кордон, який повинен вирішити "питання Тимошенко". З тринадцяти місць у цій комісії опозиції віддали 5.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування