Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Парламентський телеканал показав "урядову" пропаганду

Вівторок, 3 грудня 2013, 10:57

На парламентському телеканалі "Рада" запустили у ротацію низку інтерв’ю міністрів Кабміну Миколи Азарова.

Під рубрикою "Із перших уст" показали підряд інтерв'ю віце-прем'єрів та практично всіх міністрів.

Віце-прем'єри Юрій Бойко, Костянтин Грищенко, Олександр Вілкул розповіли, як впливає нестабільність на економіку та про те, що євроінтеграційний напрям не змінюється, не дивлячись на відтермінування підписання угоди про асоціацію із Євросоюзом.

Також були показані інтерв’ю міністра фінансів Юрія Колобов, міністра доходів і зборів Олександра Клименка, міністра соцполітики Наталії Королевської, міністра охорони здоров'я Раїси Богатыревої, міністра закордонних справ Леоніда Кожари, міністр культури Леоніда Новохатько, міністр економічного розвитку Ігор Прасолов, транспорту Володимир Козак та інші.

Зокрема, міністр юстиції Олена Лукаш заявила, що позиція уряду у тому, щоб покарати винних у сутичках, які виникли у столиці.

Міністр освіти і науки Дмитро Табачник підтримав слова президента Віктора Януковича про те, що приєднуватися до будь-якого союзу треба на рівноправних умовах: "Хіба потрібно приєднуватися на умовах якоїсь економічної капітуляції?".

Парламентський телеканал показав урядову пропаганду
Парламентський телеканал показав "урядову" пропаганду

Не було, зокрема, інтерв'ю міністра внутрішніх справ Віталія Захарченко та прем'єра Миколи Азарова.

Крім того, показали інтерв'ю губернаторів Луганської, Дніпропетровської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Волинської областей на підтримку відтермінування євроінтеграції та засудження провокацій у Києві.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...