Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція відзвітувала по Євромайдану: 64 справи, 14 заарештованих

Четвер, 5 грудня 2013, 11:09

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено інформацію про скоєння 64 кримінальних правопорушень за період з 24 листопада по 3 грудня.

Про це повідомив заступник начальника Головного слідчого управління МВС Олег Татаров на круглому столі в Києві в четвер, передає Інтерфакс-Україна.

Він також повідомив, що заарештовано 14 громадян за клопотанням органів досудового розслідування.

"Я впевнений, що це не особи, які брали участь у мирних акціях, а особи, які своїми діями порушували громадських порядок і приступали кордону законодавства, зокрема у вигляді хуліганських дій, нанесення тілесних ушкоджень, пошкодження майна", - підкреслив Татаров.

При цьому, за його словами, "слідство має докази їх причетності до кримінальних правопорушень", зокрема, відомості свідчень потерпілих, відеозаписи, в тому числі із соцмереж.

Крім того, у розпорядженні слідства є вилучені речові докази.

"Міністерством робиться все, щоб розслідування проводилося об'єктивно, щоб жодна особа не була незаконно притягнута до відповідальності і понесли відповідальність тільки ті особи, які вчинили правопорушення", - додав він.

Крім того, слідство робить все, щоб до відповідальності були залучені не тільки виконавці, а й замовники організації провокації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування