Судові виконавці вимагають негайно розблокувати київську мерію

Четвер, 5 грудня 2013, 12:11

Державні судові виконавці зачитали у будівлі київської мерії рішення Шевченківського райсуду Києва про заборону блокування адміністративних будівель.

Вони пройшли до колонної зали, де озвучили рішення. Присутні в залі мітингувальники висловили своє несхвалення вигуками "Ганьба!", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У тексті постанови судові пристави закликають негайно розблокувати роботу Київської міськдержадміністрації.

Водночас у постанові не було визначено якісь часові рамки, в які мітингувальники мали б здійснити необхідні процедури для розблокування будівлі, зазначає агенція.

Крім того, в тексті постанови зазначені прізвища трьох депутатів Верховної Ради: Валерій Карпунцов ("УДАР"), Павло Петренко ("Батьківщина"), Олег Мохницький ("Свобода").

Суд заборонив цим нардепам проводити зустрічі з киянами в будівлі КМДА, повідомляє прес-служба УДАРу.

Голова фракції УДАР у Київраді Андрій Странников заявив: "Цим депутатам заборонено проводити будь-які акції в КМДА. Ми розцінюємо це як обмеження права депутатів на спілкування з киянами". Він додав, що це рішення суду оскаржать.

Присутні в будівлі люди вигукували навздогін судовим приставам, що вони не блокують будівлю, а перебувають тут цілком правомірно.

У будівлі КМДА та в колонній залі якихось хвилювань або сутичок людей не відбувається, люди продовжують мирно спілкуватися, обідають і обговорюють свої політичні погляди й переконання.

Як відомо, на розблокування Кабінету міністрів мітингувальникам дали 5 днів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування