Кабмін думатиме над звільненнями декілька тижнів – Азаров

П'ятниця, 6 грудня 2013, 20:49

Кабмін буде готовий ухвалити кадрові рішення після проведення ґрунтовного аналізу соціально-економічної та правової ситуації в країні.

Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров в інтерв'ю іноземним ЗМІ, цитує його прес-служба.

"Що стосується змін у складі уряду. Ви знаєте, цей процес обумовлений, перш за все, аналізом соціально-економічної ситуації, аналізом роботи наших міністрів в плані реалізації Програми активізації економіки (для нас зараз головне ця програма), в плані стабілізації роботи промисловості", - сказав він.

"І там, де аналіз покаже необхідність посилення цієї роботи, за тими напрямками такі рішення будуть прийняті", - заявив Азаров.

Він додав, що це може зайняти декілька найближчих тижнів.

Як відомо, 30 листопада, близько 4-ї ранку, "Беркут" силою розігнав Майдан Незалежності від мітингувальників, що виступали проти непідписання угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Вдень 30 листопада тисячі українців самоорганізувалися та вийшли на Михайлівську площу, щоб висловити свій протест проти силового розгону мирного мітингу.

1 грудня у Києві відбулося Віче, організоване опозицією, на яке вийшло кількасот тисяч людей. Серед вимог мітингувальників були, зокрема, відставка уряду і покарання винних у побитті учасників Євромайдану.

Пізніше учасники протесту зайняли частину будівлі Київської міськадміністрації, Будинок профспілок та колишній Жовтневий палац.

У той самий день на вулиці Банковій біля адміністрації президента відбулася сутичка між силовиками та мітингувальниками.

5 грудня у прокуратурі заявили, що під час розгону мітингу на Майдані Незалежності 30 листопада постраждало 79 людей.

Станом на 4 грудня вже 305 людей звернулися по медичну допомогу в результаті сутичок, що сталися під час проведення масових акцій протесту в Києві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування