Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов: Заклики лідерів опозиції можуть призвести до колапсу й покарання

Неділя, 8 грудня 2013, 20:07

"Регіонал" Олександр Єфремов вважає, що заклики опозиціонера Олександра Турчинова до мітингувальників на Майдані можна назвати закликами до військовим дій.

"Я дуже уважно прослухав і що говорять лідери опозиції, і ще один "підлідер" - на Майдані Незалежності. Мене дуже здивував виступ Олександра Турчинова, який, звертаючись до людей, що стоять на майдані, до мирних демонстрантів, закликав їх до практично воєнних дій", - цитує Єфремова "Інтерфакс-Україна".

"Закликав розбитися на групи, на сотні, при цьому пікетувати всі державні установи. Це може призвести до того, що буде заблоковано взагалі рух грошових коштів у державі з наступною невиплатою заробітної плати і так далі, це може призвести до фінансового колапсу", - зазначив лідер фракції Партії регіонів.

Єфремов наголосив, що "той керівник, який працював в уряді, а він (Турчинов) працював в уряді, повинен розуміти, до чого закликає людей".

"Подальші дії взагалі носять злочинний характер, коли до мітингу, який сьогодні проводиться в Маріїнському парку, були приведені люди з площі (Майдану Незалежності), і фактично склалася ситуація, коли одні люди протистоять іншим людям", - заявив він.

Єфремов заявив, що лідери, які закликають до цього, несуть відповідальність перед людьми – і не тільки моральну, але й кримінальну, якщо провокують такі ситуації.

"Тому я б хотів, звертаючись до співгромадян, сказати: ми не повинні панікувати, ми не повинні йти на провокаційні дії й дотримуватися закликів тих лідерів, які не розуміють, що роблять", - сказав регіонал.

"А якщо вони (лідери опозиції) розуміють, що роблять, – тоді вони ставлять перед собою певні цілі", - зазначив Єфремов.

"Ми повинні стабілізувати ситуацію в державі й не допустити жодного протистояння", - наголосив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування