Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Регіонали хочуть, щоб круглий стіл з Януковичем був без представників ЄС

Понеділок, 9 грудня 2013, 15:01

У Партії регіонів підтримують ідею "круглого столу" за участю трьох екс-президентів і Віктора Януковича, представників опозиції та громадськості, але пропонують не запрошувати на нього міжнародних спостерігачів.

Про це заявив депутат від ПР Володимир Олійник, якого цитує прес -служба політсили:

"Дуже добре, що колишні президенти України звернулися до Віктора Януковича з ініціативою проведення спільного "​​круглого столу" для пошуку шляхів врегулювання сформованої в країні ситуації. Це досить авторитетні люди, які свого часу багато зробили для розвитку держави", - сказав він.

Олійник запропонував запросити і лідерів громадських об'єднань, афганців, чорнобильців, молодіжні та студентські організації, які брали активну участь у мітингах.

Водночас, на його думку, такий "круглий стіл" повинен пройти без участі міжнародних спостерігачів.

"У власному будинку ми повинні розібратися самі. Ганьба, коли приходять сусіди в нашу сім'ю і починають нас мирити або розповідати, як вийти із ситуації. Україна повинна продемонструвати, що має достатньо сил і мужності, щоб усі проблеми вирішити власними силами", - сказав Олійник.

"Ми вже відбулися як держава, і нам не потрібно постійно звертатися до міжнародних посередників, як це пропонує опозиція. Ми пройдемо свій шлях, виробимо відповідні пропозиції системного характеру і будемо працювати за цим алгоритмом", - заявив регіонал.

Як відомо, у понеділок Віктор Янукович підтримав ідею про скликання круглого столу для пошуку виходу із політичної кризи.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: