Міліція оточила намети на Інститутській і перекрила Грушевського. Люди співають

Понеділок, 9 грудня 2013, 16:10

Три намети мітингувальників на перехресті Кріпосного провулку та вул Інститутської заблоковані кількома сотнями бійців внутрішніх військ у шоломах і зі щитами.

Там стоїть 4 міліцейських автобуси, а також тягач КРАЗ, повідомляє УНІАН.

На розі Кріпосного провулку та вулиці Грушевського також стоять вантажівки, які блокують проїжджу частину.

Вулиця Грушевського возле Санаханту
Вулиця Грушевського біля Санаханту. Фото Оксани Денисової

Близько 16:50 під'їхала "швидка медична допомога".

Також на відрізку від Арсенальної площі до Кріпосного провулку скупчуються молоді люди в спортивному одязі. На проїжджій частині їх близько 20 чоловік, але велика їх кількість знаходиться в Маріїнському парку, де триває мітинг регіоналів.

За вантажівками біля Кріпосного провулку перебувають мітингувальники від опозиції. Там стоять два великих намети, працює електричний генератор. Також намети встановлено на самому Кріпосному провулку.

Перехрестя Кріпосного перевулку та вулиці Грушевського закрито барикадами, що спорудили мітингувальники. Таким чином вони контролюють перехрестя Грушевського та Кріпосного перевулку.

Біля стадіону Динамо ще один кордон. Фото Оксани Денисової
Біля стадіону Динамо ще один кордон. Фото Оксани Денисової

Три намети мітингувальників на перехресті Кріпосного провулку та вул. Інститутської заблоковані кількома сотнями бійців внутрішніх військ у шоломах і зі щитами. Всередині очеплення перебуває депутат Олег Медуниця.

З боку Майдану Незалежності по вул. Інститутській стоять в трою також кілька сотень "беркутівців" у повному спорядженні. Перед ними стали шеренгою близько 100 мітингувальників. Таким чином, ця шеренга мітингувальників розділяє оточені правоохоронцями намети та "беркутівців".

Водночас, мітингувальники, які також у шоломах, співають пісні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування