Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У США збирають гроші на Євромайдан, у Європі - шукатимуть майно прихильників Януковича

Понеділок, 6 січня 2014, 20:37

У світі тривають акції  на підтримку українських протестувальників на Євромайдані: акції відбулись у США та Європі, а у Нью-Йорку активісти провели форум-дискусію, де обговорили плани допомоги українським протестувальникам.

Про це повідомляє VIDIA.

Зокрема, у Вашингтоні відбувся благодійний концерт збору коштів на потреби Євромайдану. Як повідомила на своїй сторінці у Facebook журналіст Мирослава Гонгадзе, під час концерту українські, російські та американські музиканти виконали твори класиків.

За її словами, вдалось зібрати понад 6 тисяч доларів.

"Підуть для Євромайдану через Союз Українок. Тримайтесь. З миру по нитці", – зазначила Гонгадзе.

Фото з Facebook Мирослави Гонгадзе
Фото з Facebook Мирослави Гонгадзе
 

У Нью-Йорку замість мітингу провели форум "Ukraine, we stand with you". Під час дискусії у Пластовій домівці організатори обговорили конкретні проекти допомоги Україні.

Також акція солідарності з Євромайданом відбулась у Карнегі у Пансільванії.

Фото з Twitter Bernard Ciarallo
Фото з Twitter Bernard Ciarallo

Окрім того португальські українці зібралися на мітинги у Лісабоні та Албуфейрі. Учасники акцій засудили насильство проти активістів Євромайдану в Україні, а також висловлювання провладних політиків щодо української діаспори, зокрема, трудових мігрантів.

Фото Спілки українців Португалії
Фото Спілки українців Португалії

Євромайданівці Португалії постановили організовувати акції легального переслідування одіозних політиків, якщо вони відвідуватимуть цю країну.

Також буде проведено роботу з  виявлення можливих володінь нерухомості, чи бізнес-структур, що належать прихильникам режиму Януковича", – повідомили у Спілці українців Португалії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...