У Захарченка заявили про чергового "закатованого" активістами з Майдану

Субота, 1 лютого 2014, 12:15

В МВС заявили про захоплення майора міліції, який ніс службу на Майдані Незалежності, якого "охорона Майдану" побила та утримувала у КМДА.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби МВС України.

"Увечері 31 січня "охорона майдану" захопила майора міліції, який ніс службу на Майдані Незалежності. Оперативника в цивільному одразу почали бити, потім повели до будівлі КМДА. Там у правоохоронця відібрали службове посвідчення, особисті речі, а також продовжили наносити численні удар", - заявили в МВС.

Згідно з повідомленням, "при знущаннях був присутній і кандидат в народні депутати від ВО "Свобода" Юрій Левченко".

"Він спокійно спостерігав за тим, що відбувається, не намагаючись припинити знущання. Наразі міліціонера звільнено, він госпіталізований. Медики діагностували у потерпілого закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій нирки", - зазначили в МВС.

Як відомо, раніше в МВС заявляли про трьох силовиків, які були "захоплені охороною Майдану, побиті та утримувалися у будівлі КМДА". Персональні дані силовиків в МВС не оприлюднили. Разом з тим у відомстві заявляли про готовність "звільнити захоплених колег з КМДА, застосувавши силу", проте "звільнити їх вдалося в результаті перемовин та участі іноземних дипломатів".

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування