Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко пропонує зробити 3 найближчі тижні пленарними

Понеділок, 3 лютого 2014, 10:57

Верховна Рада цього тижня повинна прийняти рішення, які знизять градус конфлікту і вестимуть до його розв’язання.

Про це заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко під час засідання погоджувальної ради у понеділок, повідомляє прес-служба політика.

"Ми повинні дати собі звіт: закон про заручників, який чомусь називаються законом про амністію, не діє і діяти не буде. Тим більше, що є численні фото факти кнопкодавства при ухваленні цього закону", - наголосив він.

"Тому ми повинні ухвалити новий закон про захист від переслідувань – без будь-яких умов. Проект такого закону вже зареєстрований депутатами нашої фракції", - наголосив Кличко.

Він також відзначив, що парламент повинен виправити несправедливість щодо людей – і змінити систему влади.

"Всі вже переконалися, що концентрація влади в одних руках небезпечна. Тому не стоїть питання, чи повертатися до Конституції 2004 року. Не стоїть питання, коли. Негайно! Стоїть лише питання – як", - каже Кличко.

Лідер "УДАРу" також наголосив на необхідності проведення виборів у Києві, у п’яти обласних центрах і у низці райцентрів.

А також, на необхідності ухвалення законів, "які знизять бажання міліції бити людей. Наприклад, щодо маркування міліцейських обладунків".

Він також відзначив, що генпрокурор повинен прозвітувати, чому досі не названі винні у вбивствах і в побитті людей. І як відбувається розслідування.

"Якщо треба, давайте оголосимо усі тижні пленарними – і будемо працювати в цьому режимі, доки не будуть прийняті усі необхідні рішення", - сказав Кличко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування