Кількість жертв зіткнення маршрутки та поїзда зросла до 13 осіб

Вівторок, 4 лютого 2014, 19:10

Унаслідок зіткнення маршрутного автобуса і потяга в Сумській області загинули 13 осіб, ще 5 (серед них - одна дитина) - постраждали.

Про це повідомила прокуратура області, зазначаючи, що одна жінка померла у лікарні.

Згідно з інформацією прес-служби Міністерства охорони здоров'я, постраждалих госпіталізували до Сумської обласної клінічної лікарні.

Як повідомили в Держслужбі України з надзвичайних ситуацій Сумської області, ДТП сталося біля села Вири Білопільського району Сумської області, повідомляє Інтерфакс-Україна.

У ДСНС уточнили, що 4 лютого о 15:35 на нерегульованому залізничному переїзді сталося зіткнення маршрутного мікроавтобусу "Суми – Ганнівка-Вирівська" з потягом, який рухався сполученням "Харків – Ворожба".

"Сьогодні сталося зіткнення маршрутки з пасажирським потягом. Як тільки нам надійшла інформація про ДТП, на місце події виїхала оперативна група у складі наших співробітників управління, в тому числі начальник нашої прес-служби. На цей момент проводиться фото та відеозйомка, встановлюються причини", -  зазначили в прес-службі ДСНС.

У Державній адміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") уточнили, що ДТП сталося на залізничному переїзді, оснащеному світлофором, який працював справно.

Водночас, за інформацією "Укрзалізниці", ДТП сталося близько 15:00. 

"Близько 15:00 водій маршрутного автобусу "Богдан" проігнорував заборонний сигнал і виїхав на колію, в результаті чого зіткнувся з дизельним потягом № 847 сполученням Харків - Ворожба", - зазначили в "Укрзалізниці".

В "Укрзалізниці" повідомили, що для розслідування трагедії створено комісію, яка вже сьогодні прибуде на місце події. Там заявляють, що трагедія сталася із вини водія маршрутки.

12 жовтня 2010 року в Україні сталося наймасштабніше за часів незалежності України ДТП.

Тоді на залізничному переїзді біля міста Марганець Дніпропетровської області пасажирський автобус "Еталон" зіткнувся з потягом.

Унаслідок ДТП загинули 45 осіб.

Уряд обіцяв вжити усіх заходів для посилення безпеки на залізничних переїздах та обладнати їх шлагбаумами і світлофорами.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...