Пилипишин образився, що його бойкотують, хоч і підтримав диктаторський закон

Середа, 5 лютого 2014, 12:41

Віктор Пилипишин, який у грудні був обраний депутатом ВР і йшов проти опозиції, обурений, що його продукція потрапила в список тих, які бойкотують.

"Дивуюся політичним негідникам... вони включили мене, в свої списки негідників...!

Мій чай і не тільки чай, пили на майдані в 2004 і в 2013 г ", - обурився він.

"У мене на Плазі в 2004 і в 2013 р. ночували, харчувалися і були захищені десятки тисяч людей. У мене на підприємствах, тисячі людей мене підтримали і відмовилися від частини своєї зарплати, щоб підтримати майбутнє своєї країни, своїх дітей і своє", - обурився Пилипишин.

"І тепер негідники, які склали списки пробують знищити не мене, а праця сотень і тисяч людей, які чесно щиро підтримували майбутнє нашої країни, які чесно працюють і роблять свою країну краще, просто тихо", - образився він.

 

"Вам не подобається чай Батік... немає проблем... Так пийте наприклад, травневий або царицю Нурі... патріоти хренові... виколіть собі два ока... А ми будемо далі йти вперед, орати, допомагати... " - образився Пилипишин.

"І ще, а слабо.. приїхати на мої підприємства і пояснити моїм людям, чому Ви їх і мене оголосили прокаженими, хто Вам на це дав право", - також закликав він.

Водночас Пилипишин 16 січня підтримав як мінімум один з "диктаторських законів", найжорсткіший з них - Про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів", який був спрямований за своєю суттю проти учасників акцій протесту.

Так законом, в тому числі заборонялося рух в автоколонах з більш ніж 5 авто без узгодження з МВС, участь у масових акціях "в масці, шоломі або з використанням інших засобів або способів маскування ", встановлення під час акцій "малих архітектурних форм" без дозволу МВС та інше.

Як відомо, саме закони, прийняті 16 січня, викликали обурення у людей і привели їх на Грушевського.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News