Генерал міліції попередив владу Черкас, що виведе понад 10 тисяч людей

Четвер, 6 лютого 2014, 14:41

Генерал міліції, екс-начальник Управління МВС у Черкаській області та колишній в.о. начальника УСБУ регіону Микола Каплій дав три дні владі й силовикам, на зниження градусу напруги в суспільстві.

Про це Микола Каплій повідомив у коментарі "Прочерку".

"Після усіх цих безчинств я мав розмови з людьми, які готові захистити черкащан. Це і афганці, і прості громадяни", - сказав він.

"Я розраховував на 10 тисяч. Вже зараз готові вийти більше! При цьому я знаю абсолютно точну кількість міліціонерів на Черкащині. Тож якщо міліцейське керівництво і влада не почує громадян, ми вийдемо усі на вулицю!" – попередив він.

"І ми не будемо громити щось, захоплювати якісь будівлі. Але я знаю, як організувати людей. Крім того, як я говорив раніше, якщо я звернуся до міліціонерів, то 40% одразу перейде на сторону народу", – попередив Каплій.

Крім того, він заявляє, що ніякого штурму ОДА не було, а це було інсценування.

"Якби я знав про цей "штурм", то знову б намагався спинити це! Бо насправді ніякого захвату влади не було. Це було інсценування!" – переконаний Каплій.

При цьому він висловив упевненість, що має іномарці про причетність нинішнього начальника УМВС в Черкаській області Ліпандіна до провокацій.

За його словами, він має інформацію про "речі, які особисто творив Ліпандін, про людей, яких привозили для провокацій в Черкаси, про те, де вони базувалися".

"А ще я знаю, як підставляли черкаську міліцію. І про все це я хотів поговорити з Ліпандіним. Треба зупинитися! Свою позицію я озвучував і голові обласної ради. Бо ці "штурми" були організовані тими. Я знаю людей", – запевнив Каплій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування