У міліції знову жахають стріляниною в КМДА

Четвер, 6 лютого 2014, 15:19

В міліції заявляють, що в приміщенні КМДА охоронці начебто підстрелили свого товариша.

Про це йдеться у повідомленні київської міліції.

"Сьогодні о 7.25 ранку до чергової частини столичної міліції надійшло повідомлення від лікаря лікарні №17 про те, що до лікарні було доставлено 24-річного уродженця Львівської області із саднами на тілі та вогнепальним пораненням ноги", - сказано в ньому.

Згідно із повідомленням, співробітникам Шевченківського райуправління столичної міліції поранений пояснив, що приїхав до столиці в пошуках роботи.

Не знайшовши її, за словами міліції, чоловік поїхав на Майдан, де приєднався до активістів із охорони будівлі Київської міської держадміністрації. 

"Напередодні ввечері до нього підійшли кілька охоронців КМДА і звинуватили його в тому, що він не хоче носити форму охоронців. Після словесних образ його почали бити, а потім відвели до свого головного "керівника", якого поміж собою називають Яр", - йдеться у повідомленні.

Там йому нібито влаштували допит та почали бити в туалеті. "Згодом туди ж прийшов той самий Яр і вистрелив чоловікові в ногу. Пораненого вивели з приміщення КМДА, разом з ним сіли до таксі, відвезли його до масиву "Березняки" і викинули з машини", - йдеться у повідомленні.

Після цього, за інформацією міліції, чоловік дістався до найближчого житлового будинку, а прийшов до тями вже в лікарні.

"Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 КК України: "Хуліганство". Проводяться слідчо-оперативні дії", - заявили в міліції.

Очевидці в лікарні спростовують повідомлення про те, що в лікарню номер 17 було доставлено пораненого.

Тим часом, не вся інформація, яку розповсюджує міліція, знаходить своє підтвердження. 

Міністерство внутрішніх справ підтвердило, що розповсюдило неправдиву інформацію про зґвалтування 30 грудня 2013 року жінки в одному з наметів на Майдані Незалежності.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування