Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Голубченко божиться, що регіонали заплатили за понівечений Маріїнський

П'ятниця, 7 лютого 2014, 16:29

Київська влада вкотре запевняє, що міська організація Партії регіонів заплатила 340 тис. грн за понівечений Маріїнський парк.

Про це вкотре заявив перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, повідомляє УНІАН.

Зазначимо, що подібні заяви Голученко робив у січні, однак тоді з'ясувалося, що це неправда, і гроші регіонали не перераховували.

"На минулому тижні ті 340 тис. грн, які повинні були за Маріїнський парк заплатити, "Київзеленбуду" проплачені. І "Київзеленбуд" їх отримав", - сказав Голубченко.

Він заявиви, що "Київзеленбуд" виконав певні роботи по наведенню порядку в Маріїнському парку.

"Київзеленбуд" виконав певні роботи по наведенню порядку в Маріїнському парку і порахував - це 340 тисяч - й отримав ці кошти. Це Партія регіонів міська взяла на себе відповідальність і перерахувала зі своїх внесків 340 тисяч", - заяивив Голубченко.

При цьому чиновник заявив, що опозиційні партії також мусять заплатити за роботи на території Майдану.

"Я б хотів, щоб точно так перерахували партії "Свобода", "УДАР" і "Батьківщина". Якщо вони свою частку перерахують, то це й будуть спонсорські кошти. Де вони ці кошти візьмуть, це їхнє питання. Може, їм спонсори і дадуть. Але кожен свою шкоду повинен відшкодувати", - сказав Голубченко.

За його словами, зараз важко оцінити збитки, завдані будівлі КМДА на Хрещатику, а також кошти, необхідні на відновлення Хрещатика та вулиці Грушевського, оскільки там залишаються мітингувальники.

Попередньо, як повідомив Голубченко, у бюджет закладено 20 млн грн для ремонтних робіт в будівлі КМДА.

"Закладено це, виходячи із приблизних оцінок. Сума ця підлягає коригуванню. Я не знаю, скільки потрібно буде коштів. Там були наші працівники. Вони обійшли, прийшли і сказали, що, може 15, може 20 млн - залежно, скільки ще там просидять. От ми так і заклали", - пояснив Голубченко.

На відновлення вулиці Грушевського, як зазначив Голубченко, за першими висновками, необхідно близько 24 млн грн.

"Був зовсім примітивний розрахунок. Мені називали 24 млн. Зараз не знаю, адже кожен день там щось відбувається", - сказав Голубченко.

Як відомо, 13 січня Голубченко заявив, що регіонали заплатили близько 300 тисяч грн за відновлювальні роботи в Маріїнському.

Однак вже 21 січня Голубченко зізнався, що ПР так і не заплатила ці кошти попри свою згоду.

25 січня опозиціонер Петро Порошенко пообіцяв поновити бруківку на вулиці Грушевського та стадіон "Динамо".

"Я обіцяю, після нашої перемоги за одну добу відновити бруківку на Грушевського і відремонтувати стадіон Динамо, який нібито вважається порушеним", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування