В ПР з'явилася "група Тігіпка", яка готова йти "проти Януковича" - нардеп

Неділя, 9 лютого 2014, 09:17

У фракції Партії регіонів сформувалася група з  щонайменше 30 депутатів, яка "готова діяти врозріз із генеральною лінією Януковича-Медведчука"

Про це у своєму блозі на Українській правді пише нардеп від Батьківщини Андрій Шевченко.

За його словами, "лідером цієї групи називають Сергія Тігіпка".

Як зазначив Шевченко, разом з іншими нардепами - Лесею Оробець, Андрієм Павловським і Олександром Бригінцем - "регіоналам" було направлено відкритого листа з  пропозицією не підтримувати "яструбів" і не голосувати за кандидатуру Андрія Клюєва на посаду прем'єр-міністра.

"Судячи з моєї інформації, у фракції ПР сформувалася група, яка готова діяти врозріз із генеральною лінією Януковича-Медведчука. Йдеться про щонайменше 30 депутатів, які готові голосувати "інакше" – по совісті і по здоровому глузду", - зазначив Шевченко.

Також нардеп зазначив, що за його інформацією, "Демократичну платформу" у Партії регіонів "готові підтримати кілька губернаторів і кілька голів обласних організацій ПР.

"Бунту цієї команди слід очікувати найближчого тижня", - додав нардеп.

Раніше в опозиції заявили, що Віктор Янукович готує Андрія Клюєва на пост прем’єра, і поїхав до Сочі погоджувати його кандидатуру з президентом Росії Володимиром Путіним, а партія "яструбів" у парламенті намагається "продавити" кандидатуру Клюєва як прем’єра і реалізувати силовий сценарій в Україні.

Як відомо, кандидатуру Андрія Клюєва на посаду прем'єра, разом із Сергієм Арбузовим та Арсенієм Яценюком, називали як одну із основних перед початком пленарної роботи Верховної Ради минулого тижня.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування