Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Терорист", який вимагав летіти в Сочі, хотів "звільнити Януковича від Путіна"

Неділя, 9 лютого 2014, 20:09

Артем Козлов, який вимагав повернути літак Харків-Стамбул до Сочі, відлітав до Туреччини зі стрічкою "Наш президент – Віктор Янукович 2010" та хотів "звільнити Януковича із заручників Путіна"

Про це повідомив депутат Харківської облради від "Батьківщини" Іван Варченко, пише "Інтерфакс-Україна".

За словами депутата, харків'янин був розробником та адміністратором персонального сайту Варченка.

"Ми з ним знайомі з середини минулого року. Він запропонував зробити мені сайт і після цього займався його адмініструванням на волонтерських підставах", - повідомив депутат.

Також він зазначив , що Козлов ані активним євромайдановцем, ані опозиціонером не був  і дотримувався "еклектичних поглядів".

"Він був на Майдані кілька разів як на екскурсії, але не був майданівцем, наскільки я знаю. Він не був членом партії "Батьківщина". Сказати , що у нього були однозначно опозиційні  погляди, напевно, не можна", - зазначив Варченко.

За його словами, прикладом еклектичних поглядів Козлова була їх остання зустріч - в той деньколи Козлов вилетів в "Сочі" через Стамбул.

"На ньому була стрічка "Наш президент - Віктор Янукович - 2010". На моє запитання, з чим це пов'язано, він відповів: "Є велика проблема. Нашого президента Путін захопив у заручники, потрібно його виручати", - повідомив Варченко. 

Як відомо, 7 лютого в аеропорту Стамбулу приземлився літак після повідомлення одного з пасажирів про те, що на його борту знаходиться вибухівка.

Після заяви пасажира про вибухівку, літак послав сигнал про небезпеку, і приземлився у безпечну зону аеропорту.  Перед тим, як з'явилася дана інформація, CNN передав коротку термінову новину зі змістом: "Українець хотів викрасти літак, який приземлився в Стамбулі, і наказував летіти в Сочі".

Пізніше в Службі безпеки України підтвердили, що заяву про вибухівку на борту літака Харків-Стамбул зробив українець 1969 року народження, який був у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування