Українським піхотинцям у Феодосії погрожують штурмом - ЗМІ

Неділя, 2 березня 2014, 08:29

Озброєні люди і козаки, які заблокували батальйон морської піхоти ВМС України у Феодосії, вимагають від військових скласти зброю.

Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань з посиланням на слова службовців батальйону.

Термін ультиматуму закінчується близько 10 годин ранку, потім осадили обіцяють штурм. Морські піхотинці просять представників ЗМІ терміново прибути на місце події для фіксації можливого нападу.

Батальйон морської піхоти знаходиться у Феодосії, КПП - біля міського стадіону.

Як написав у Facebook дослідник історії флоту, публіцист, колишній офіцер ВМС України Мирослав Мамчак "ультиматум-скласти зброю морських піхотинців ВМС України у Феодосії пред'явили заступник командувача Південним військовим округом РФ і заступник командира 810-ї бригади морської піхоти ЧФ РФ".

За його словами, раніше службовці батальйону прийняли рішення оборонятися.

"Як тільки що повідомив по телефону один з офіцерів 1-го батальйону морської піхоти ВМС України у Феодосії, особовий склад батальйону на загальних зборах прийняв рішення стояти за Україну до останнього матроса", - пише Мамчак.

Раніше повідомлялося, що в Криму російські військовослужбовці, погрожуючи застосувати зброю, вивозять з військових частин Збройних Сил України автомати, пістолети та набої.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування