Російські військові зняли блокаду українських частин, але потім повернулися

Середа, 5 березня 2014, 21:30

Російські військові на деякий час зняли блокаду українських військових частин у Криму, але згодом повернулися на ті самі позиції.

Раніше "Українська правда" повідомляла, що вантажівки з росіянами, які блокували військову частину української берегової оборони в Перевальному, поїхали.

Окрім того, у Феодосії російська техніка та солдати припинили блокування української частини морської піхоти і відійшли убік частини ЧФРФ.

Така сама ситуація відбулася і в Бахчисараї.

Керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук також підтверджував інформацію про зняття блокування українських військових частин росіянами.

"Однак на місці залишаються "туристи Путіна". У Феодосії вони лякають українських морпіхів тим, що знайдуть і фізично знищать їхні сім'ї. Не виключений штурм", - зазначив він.

"За деякими даними, від'їзд може бути викликаний ротацією підрозділів російських окупантів (тобто на їхнє місце прибуде заміна). Інформація відстежується", - додав Тимчук.

 

Пізніше стало відомо, що російські військові відступили, але через деякий час розвернулися, щоб повернутися назад.

Як відомо, секретар РНБО Андрій Парубій заявляв, що Росія намагається передислокувати свої війська в Криму, щоб місія ОБСЄ не зафіксувала їхньої присутності.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...