Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Сімферополі обстріляли активістів, які приїхали до захопленого військкомату

Субота, 8 березня 2014, 11:58

У Сімферополі невідомі обстріляли автомобіль київських активістів, які прибули до Республіканського військомату, захопленого раніше озброєними російськими військовими.

На відео видно і чути, як пасажири у машині тікають з місця події, скеровуючи водія їхати швидше. В цей же час чути постріли. 

Як зазначив свідок подій у  Сімферополі Олексій Тамразов, до них підійшли люди із зброєю і пригрозили арештом, "якщо ми не поїдемо через 5 хвилин".

"Ми зібралися їхати, сіли в машину, я знімав на телефон, після чого вони почали бігти до нас і стріляти, ми змогли від'їхати метрів 700 до торгового центру і викликали міліцію і телебачення. По нас і в машину випустили більше 10 куль, пробиті колеса, так само видно сліди від вогнепальної зброї на корпусі машини".

Фото з Facebook "ЄвроМайдан"
 
 

Як відомо, раніше повідомлялося, що на територію Республіканського військового комісаріату у Сімферополі зайшли близько 100 екіпірованих автоматичною зброєю людей, які представилися "кримською самообороною", розставили автоматників на поверхах та запустили на територію комісаріату три автобуси з військовими".

Джерело відео - Alex Tamrazov·

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування