Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російські вояки знову напали на українських прикордонників у Криму

Неділя, 9 березня 2014, 09:27

У Криму в селищі Чорноморське російські військові захопили українську прикордонну заставу.

Про це повідомив речник Держприкордонслужби Олег Слободян в ефірі "5 каналу".

Напад на відділ прикордонної служби "Чорноморське" стався близько 6 ранку 9 березня.  

"Управління відділу було захоплено групою з 30 озброєних військовослужбовців РФ. Деталі нападу наразі уточнюються", - зазначив Слободян.

Пізніше стало відомо, що на прикордонний пост "Чорноморське" заїхав КАМАЗ, 3 мікроавтобуси, 2 УАЗ з 50 озброєними особами у військовій формі без пізнавальних знаків.

Також Слободян зазначив, що 8 березня отримала розвиток нова тенденція – виведення з ладу постів технічного спостереження, які здійснюють контроль за надводною обстановкою.

"Було повністю виведено з ладу 2 пости технічного спостереження, військовослужбовці РФ вдерлися до постів, понищили обладнання та кабеля для передачі інформації", - додав Слободян.

У свою чергу глава кримського медіа-центру Міноборони України Владислав Селезньов повідомив, що ніч у Криму минула відносно спокійно, без особливих провокацій.

Також за словами Селезньова у штабі командування ВМС у Севастополі встановлено відеокамери і тепер за ситуацією там можна стежити в режимі онлайн.

Під заблокованою в/ч А4369 у Севастополі, яку вже тиждень тримають в осаді російські військові,  відбулася ротація – туди КАМазами привезли нових вояків та кубанських казаків.

Вони заявили, що приїхали "охороняти військову частину", бо начебто мають інформацію про ймовірні провокації та теракти. Також новоприбулі військові запевнили, що штурмувати в/ч не планують.

Украинская правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування