Окупанти замінували дамбу і висунули ультиматум євпаторійським військовим

Неділя, 9 березня 2014, 11:19

Російські військові замінували дамбу біля населеного пункту Рюмшине.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

"Мінування окупантами місцевості в районі Чонгара набуває все більшого розмаху. Сьогодні вранці виявлено факт мінування дамби поблизу населеного пункту Рюмшине", - повідомив він.

Крім того, за інформацією Тимчука, в неділю вранці представники самопроголошеної кримської влади висунули ультиматум командуванню українського Євпаторійського зенітно-ракетного полку.

"Вони вимагають, щоб до 20.00 українські військові здали зброю. В іншому випадку ними буде здійснений штурм частини", - стверджує він.

Тимчук також розповів, що поблизу знаходяться російські військові, які запевняють, що в разі чинення опору українцями також застосують силу.

"Журналістам повідомили, що вони повинні стояти не ближче, ніж за 100 метрів від частини, в іншому випадку "вони за наслідки не відповідають".

"Також бандити Аксьонова пообіцяли до 17.00 надати письмове підтвердження своїх ультимативних вимог", - повідомив активіст.

Цю інформацію підтверджує також спільнота у Фейсбук Крим SOS.

"Військова частина А-4519 зенітно-ракетного полку, Євпаторія, 5-е містечко (орієнтири: траса Сімферополь-Євпаторія, півтора кілометра праворуч від залізничного переїзду при в'їзді до Євпаторії). Близько години тому прийшли в частину переговорники з козаками та російськими солдатами ("зеленими чоловічками") і висунули ультиматум здати всі особисту зброю до 20-00, інакше буде штурм", - написано на цій сторінці.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування