Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Севастопольські депутати проголосили Чалого в.о. губернатора

Вівторок, 1 квітня 2014, 13:53

Севастопольська міськрада, переперейменована в Законодавчі збори, призначила в. о. губернатора Севастополя Олексія Чалого.

Про це сказано в рішенні сесії, повідомляють Українські новини.

На сесію було винесено 2 проекти: "Про вищу посадову особу міста Севастополя" і "Про призначення Олексія Михайловича Чалого".

"На період прийняття у встановленому порядку Статуту міста федерального значення Севастополя вищою посадовою особою міста Севастополя (керівником вищого виконавчого органу державної влади міста Севастополя) є губернатор", - сказав в. о. обов'язки голови міської адміністрації Дмитро Бєлік.

Другим рішенням депутатів стало призначення Чалого виконувачем обов'язки губернатора міста Севастополя.

Повідомляється, що призначення діє "на період до призначення вищої посадової особи відповідно до Федерального закону РФ про загальні принципи організації законодавчих і виконавчих органів державної влади суб'єктів РФ".

Обидва рішення було прийнято одноголосно.

Чалий заявив, що це тимчасові рішення, і "вони будуть діяти до прийняття повного Статуту міста Севастополя".

Він розповів, що Координаційна рада припиняє свою діяльність через те, що в місті не можуть існувати два органи виконавчої влади, і через "непогодженість цього органу з російським законодавством".

Як відомо, раніше МВС України оголосило самопроголошеного прем'єр-міністра Криму Сергія Аксьонова та голову нелегітимної Верховної Ради Криму Володимира Константинова в розшук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування