Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шувалов заявив, що СБУ вже передумала його видворяти

Вівторок, 1 квітня 2014, 17:44

Служба безпеки України нібито вже не збирається депортувати політтехнолога Ігоря Шувалова, радника екс-голови Адміністрації президента Сергія Льовочкіна.

Як повідомляє ЛІГАБізнесІнформ про це заявив сам Шувалов.

"СБУ відмовилося від претензій до мене і від рішення про видворення з України", - сказав він, зазначивши, що мотивів СБУ він не знає.

Шувалов також повідомив, що тепер він проходить як свідок у прокуратурі щодо кримінальних справ проти Віктора Януковича.

Раніше повідомлялося, що 28 березня Служба безпеки приїхала до Шувалова з повідомленням про примусове видворення з України.

У СБУ офіційно заявляли, що "таке рішення зумовлене діями громадянина РФ, які завдають шкоди національній безпеці із-за втручання в інформаційну сферу нашої держави і сепаратистські прояви".

Тим часом народний депутат від Батьківщини Микола Княжицький у своєму Facebook в понеділок написав про те, що Шувалову вдалося уникнути депортації за допомогою Сергія Льовочкіна.

"За отриманими даними, в суботу і в неділю відбулись чисельні зустрічі екс-глави АП Януковича Льовочкіна з керівництвом СБУ, на якій, в обмін на певні послуги від Льовочкіна, були вирішено відмовитися від висилання Шувалова з України", - стверджує він.

Скріншот поста Княжицького 

У СБУ у коментарі Українськії правді, наданому у вівтором ввечері, повідомили, що Шувалову винесли офіційне застереження.

"Адміністративна процедура про видворення цього громадянина триває відповідно до законодавства України. Сьогодні Служба безпеки України винесла офіційне застереження цій особі про недопустимість протиправної поведінки", - заявила керівник прес-служби відомства Марина Остапенко.

Більш детальних роз'яснень СБУ поки що надавати не стали.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування