Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Уночі невідомі проникли у будівлю донецького СБУ

Понеділок, 7 квітня 2014, 08:08

Близько 3.40 ночі 7 квітня група невідомих громадян проникла на перший поверх будівлі управління Служби безпеки України в Донецькій області.

Дану інформацію "Новости Донбасса" повідомили в прес-службі обласної міліції.

На місці працює слідчо-оперативна група й установлюються дані порушників.

На сторінці "Народного ополчення Донбасу" Павла Губарєва у Вконтакте вночі було заявлено: "Активісти Народного ополчення Донбасу о 03:32 ранку захопили СБУ Донецької області. На даний момент іде ревізія архівно-документальної бази й матеріально-технічного комплексу".

У повідомленні додавалося, що "активісти… зміцнюють периметр будівлі, організують вогневі точки й готуються до відповідних штурмових дій з боку київської хунти".

Донеччан закликали приєднуватися й допомагати їжею, теплими речами, медикаментами. 

 

Напередодні, 6 квітня, сепаратисти захопили Донецьку обласну держадміністрацію. Депутатам облради дали час до опівночі 6 квітня, щоб провести позачергову сесію та прийняти рішення про  проведення референдуму щодо входження до складу Росії.

Як пише ZN.ua, новий лідер проросійських протестів у Донецьку Денис Пушилін – колишній функціонер фінансової піраміди МММ-2011.

Денис Пушилін

5 квітня Пушилін, назвавшись заступником раніше арештованого СБУ "народного губернатора" Павла Губарєва, очолив мітинг, де висувалися вимоги про проведення в Донецькій області референдуму, аналогічного кримському.

Паралельно у неділю у Луганську захопили управління СБУ, а в Харкові – обласну дерджадміністрацію. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування