Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Миколаєві також можливий штурм ОДА. Сепаратисти поки лише просяться в будівлю

Понеділок, 7 квітня 2014, 19:05

Близько 300 осіб, прихильників проросійських сепаратистських мітингів, підійшли до Миколаївської облдержадміністрації з метою проникнути всередину будівлі.

Про це повідомляє кореспондент НикВести з місця подій.

Згідно з інформацією, в основному - це люди молодого віку, багато з них мають на обличчі маски, а на одязі - георгіївські стрічки.

 
 
 
 

Українофоби скандують "Один за всіх і всі за одного" і "Міліція з народом".

Вхід до будівлі ОДА заблокувала міліція, а сепаратисти почали заворушки, намагаючись пройти крізь кордон.

Станом на 19:00 На підступах до облдержадміністрації з'явився прапор Російської Федерації. Сепаратисти зустріли це оплесками. Вони також скандують "Росія", "Референдум" і "Бойкот виборів".

 

Правоохоронці затримали одного з сепаратистів, який з прапором РФ намагався прорватися через кордон міліції до будівлі облради. Відомо, що його звати Юрій.


Сепаратисти зажадали від керівництва міського управління міліції, щоб правоохоронці пустили в будівлю близько 10 осіб, щоб вони там жили до того моменту, поки не буде ухвалене рішення про проведення референдуму про федералізацію.


В іншому випадку прихильники Путіна погрожують штурмувати будівлю Миколаївської обласної ради.

22:28 Співробітники правоохоронних органів почали брати агресивних сепаратистів, яких ввечері налічувалося близько 100, у кільце і ті, зрозумівши, що можуть бути затримані, втекли у бік пам'ятника героям-ольшанцям, згорнувши триколор. Назустріч їм вийшло кілька сотень представників Народного ополчення. Станом на 23:30 бійок не сталося.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: