Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Харкові сепаратисти розбили голови двом прихильникам цілісності України

Понеділок, 7 квітня 2014, 20:36

Проросійськи налаштовані учасники масових акцій у Харкові "розсіяли" учасників мітингу за єдину Україну в центрі Харкова, чоловік і жінка - учасники мітингу за єдину Україну - отримали травми голови.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", понад годину чоловіки з георгіївськими стрічками, частина з яких була в масках, з кийками та палицями в руках, закидали учасників мітингу петардами та вибухопакетами.

Водночас під час сутичок щонайменше двоє учасників мітингу за єдину Україну - чоловік і жінка - з розбитими головами звернулися до волонтерів "Червоного хреста", які постійно чергують під час масових акцій.

У результаті цього, а також загрози атаки людей, які носять георгіївські стрічки, основна частина мітингувальників сховалася в саду Шевченка, ще частина - в одному з найближчих кафе.

Міліція не перешкоджала проросійським активістам, проте коли вони спробували взяти штурмом кафе, де сховалися мітингувальники, встали кордоном перед кафе. Після цього люди з палицями відійшли до будівлі обласної державної адміністрації.

 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...